skip to Main Content

Prednosti uporabe dizalica su da imaju veliku nosivost i mnogobrojne mogućnosti uporabe koje štede vrijeme i novac, te osiguravaju optimalnu logistiku na gradilištima. Vrlo su jednostavne za korištenje, pružaju visok stupanj sigurnostI i teško se više može gradilište zamisliti bez njih! Navedene dizalice isključivo montiramo na našu skele.

Zauzimaju mali prostor, imaju veliku nosivost i mnogobrojne mogućnosti uporabe koje štede vrijeme, te osiguravaju optimalnu logistiku na gradilištima.

U ponudi imamo dvije vrste građevinskih dizalica koje služe za transport materijala ili osoba:

  • dizalica GEDA/HEK 500
  • transportna platforma GEDA 1500 Z/ZP

DIZALICA GEDA/HEK 500

Dizalica koja ne zauzima puno mjesta što je vrlo bitno kod skučenih prostora! Opremljene su sa spremnikom s kabelom za dizanje do 60 m visine, senzorom za preopterećenje i automatskim zaustavljanjem na tlu. Ove dizalice se koriste isključivo za prijevoz tereta. Dizalica sa zupčastom letvom s čeličnim stupom pocinčana, nosivosti do 500 kg, brzina podizanja 30 m/min.

Osnovna izvedba sadrži: sklopku za isključivanje gore i dolje, pomičnu sklopku za isključivanje, ugrađenu upravljačku ploču sa sklopkom na ključ i radnom utičnicom, isključnu sklopku kod preopterećenja, graničnik za etažno i krajnje isključivanje i daljinski upravljač s utičnicom.

TRANSPORTNA PLATFORMA GEDA 1500 Z/ZP

Transportna dizalica GEDA 1500 Z/ZP sa zupčastom letvom opremljena je platformom koja pruža veliku količinu prostora za široke materijale i teške terete nosivosti do 1.500 kg. Dizajnirana je tako da omogućuje lakši pristup pri iskrcaju i ukrcaju. GEDA transportne platforme opremljene su s 2 odvojena daljinska upravljača te se tako mogu koristiti kao građevinske dizalice i kao transportne dizalice za osobe i materijal.

Osnovna izvedba sadrži: automotasko zaustavljanje 2,00 m iznad zemlje sa zvučnim signalom, sklopku za isključivanje gore i dolje, ugrađenu upravljačku ploču sa sklopkom na ključ, montažni daljinski upravljač i radnu utičnicu 230V, isključnu sklopku kod preopterećenja.

Back To Top