skip to Main Content

Izvodimo sve vrste skelarskih radova, tako da nam ni jedan objekt nije tako mali ili tako velik da ne bi mogli udovoljiti Vašim potrebama!

BLITZ SKELE – FASADNA SKELA

JEDNOSTAVNA I BRZA!

Od samo nekoliko osnovnih elemenata i nekoliko jednostavnih pokreta, BLITZ skela spada u skupinu brzomontažnih skela. Kvalitetna, brza i sigurna skela koja služi za upotrebu kod izrade fasadnih, krovopokrivačkih i drugih radova na objektima.

Upotreba skele Vam omogućava sigurno obavljanje određenih poslova na objektu. Montažu skele vršimo na svim objektima od obiteljskih kuća, urbanih vila, škola, vrtića, hala, crkvenih tornjeva, stambenih zgrada, trgovačkih centara, čitavih blokova zgrada ili pak cijelog naselja koji su u izgradnji, obnovi ili održavanju.

Montažu skele izvodimo sa svim propisanim elementima u pogledu zaštitnih ograda, rubnih zaštita od pada alata i materijala, propisane širine poda skele, pristupa na pojedine katove skele i s drugim sigurnosnim elementima.

ALLROUND – MODULARNA SKELA

SVESTRANA SKELA!

Modularna skela je tip skele koja se koristi za posebno zahtjevne konstrukcije na gradilištima, u industriji, brodogradnji, elektranama, rafineriji, mostovima i mnogim drugim objektima. Modularna skela se upotrebljava kao radna ili zaštitna skela.

Izvodimo razne platforme i specijalne skele, koje služe za potrebe vezane uz izgradnju, održavanje ili popravak u postrojenju.

Prednosti ove vrste skele su da nam omogućuje lakše prilagođavanje i rješavanje problema skučenih prostora unutar postrojenja, te je moguće izraditi platforme za rad različitih dimenzija i na različitim visinama.

Back To Top