skip to Main Content

Poduzeće Burkart i Lukač d.o.o. za postavljanje skela osnovano je 1998. godine.

Naše područje rada je montaža i demontaža skele. U radu se koristimo brzomontažnom skelom vrhunske kvalitete vodećeg Njemačkog proizvođača LAYHER. Koristimo se tipom LAYHER BLITZ I ALLROUND sistem skele koji su proizvedeni iz vruće pocinčanog čelika ili aluminija.

Dugogodišnje iskustvo u području montaže skele, kao i posjedovanje vrhunske kvalitetne skele LAYHER, omogućava nam kvalitetnu, sigurnu i brzu uslugu postavljanja skele na svim objektima.

Do sada stečena iskustva u montaži skele koristimo u prilagođavanju svim zahtjevima naručitelja i investitora.

Djelatnici tvrtke su kvalificirani radnici s višegodišnjim iskustvom u montaži skele i osposobljeni su za rad na siguran način sukladno važećoj zakonskoj regulativi.

Naš poslovni uspjeh temelji se na usluzi montaže i demontaže skele koja se izvodi u potpunosti u skladu sa zahtjevima korisnika prema svim važećim zakonima i propisima te tehničkim normama.
Zahvaljujući dugogodišnjem uspješnom poslovanju etablirali smo se kao tvrtka koju odlikuju profesionalnost i poštivanje rokova te stručnjaci koji posjeduju znanje i iskustvo, što je u proteklih više od 20 godina rezultiralo postavljanjem skela na raznim objektima, stambenim zgradama, mostovima i mnogim drugim objektima na području cijele Republike Hrvatske.

Ako Vam je potrebna skela za pozornice za različite namjene, tribine za sportska natjecanja, platforme za rad na različitim visinama, pokretne skele ili klasična fasadna skela za objekat, slobodno nas kontaktirajte!

Naš rad je postao prepoznatljiv što potvrđuje ogroman broj naših klijenata, a taj broj raste iz dana u dan.

Djelujemo na području cijele Republike Hrvatske.
Zadovoljni klijenti naša su najveća pohvala za naš rad.

Naša vrlina je visina i brzina.

Back To Top